Ξενοδοχείο Epavlis - Πορρόια Σερρών | Epavlis Hotel Serres

slogan

Μονόχωρα Δωμάτια

bar

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, δημιουργήσαμε πέντε μονόχωρα δωμάτια με περιβάλλον μοναδικό και άνετους χώρους.
Τα δωμάτια αυτά αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα.
Το μπάνιο διαθέτει και υδρομασάζ και  προσθέτει ποιότητα και χαλάρωση στις προσωπικές σας στιγμές.

Περισσότερα: Μονόχωρα Δωμάτια

Δίχωρα Δωμάτια

bar

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, δημιουργήσαμε έξι δίχωρα δωμάτια με περιβάλλον μοναδικό και άνετους χώρους.
Τα δωμάτια αυτά αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μια ντουλάπα.
Επίσης στον ίδιο χώρο βρίσκεται ένα άνετο σαλόνι όπου ο καναπές ανοίγει και μπορεί να φιλοξενήσει δύο ακόμη άτομα.
Το τζάκι, το κουζινάκι καθώς και το μπάνιο με υδρομασάζ ή σάουνα προσθέτουν ποιότητα και χαλάρωση στις προσωπικές σας στιγμές.

Περισσότερα: Δίχωρα Δωμάτια

Μεζονέτες

bar

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, δημιουργήσαμε έντεκα μεζονέτες με περιβάλλον μοναδικό και άνετους χώρους.
Τα υπνοδωμάτια στις μεζονέτες βρίσκονται σε ένα άνετο πατάρι φτιαγμένο με την αρχοντιά του ξύλου. Ο διπλός καναπές προσφέρει φιλοξενία σε δύο ακόμη άτομα και το κουζινάκι μπορεί να εξυπηρετήσει την όποια σας ανάγκη.
Η ζεστασιά του τζακιού, το υδρομασάζ ή η σάουνα στο μπάνιο και το χαμάμ θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ανακούφισης.
Οι μεζονέτες επίσης προσφέρουν πανοραμική θέα σε προσωπικό μπαλκόνι.

Περισσότερα: Μεζονέτες

Σουίτες

bar

Οι σουίτες του ξενοδοχείου (τρεις συνολικά) αποτελούν το αποκορύφωμα του καλού γούστου και του ρομαντικού ύφους. Με δύο άνετα υπνοδωμάτια, ιδανικά για ζευγάρια και παρέες φίλων θα σας χαρίσει άνεση και ζεστασιά τις κρύες ημέρες και νύχτες.
Στο πρώτο υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα έξτρα τζακούζι, τηλεόραση και ένα εντυπωσιακό κρεβάτι με κουνουπιέρες
Το δεύτερο υπνοδωμάτιο βρίσκεται σε άνετο πατάρι , έχει έξοδο σε ρετιρέ, με πιο χειμωνιάτικο ύφος (ιδανικό για ερωτευμένους και όχι μόνο), με γήινα χρώματα και αέρινα υφάσματα.
Στο σαλόνι υπάρχουν ένας άνετος καναπές που γίνεται κρεβάτι, τζάκι, κουζινάκι και στο μπάνιο υδρομασάζ και σάουνα ή χαμάμ ανάλογα.

Περισσότερα: Σουίτες

Βρίσκεστε εδώ: Home Διαμονή