Δωμάτια

Με φόντο την πανοραμική θέα της κοιλάδας της Κερκίνης, οι σουίτες μας προσφέρουν φιλοξενία καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το μεγαλείο του ξύλου συναντούν την πολυτέλεια και την άνεση. Το Epavlis Hotel αποτελεί τον τέλειο προορισμό διαμονής στην περιοχή της Κερκίνης, που ταιριάζει με όλες τις εποχές του χρόνου. Φωλιασμένο στους λόφους στο χωριό Κάτω Πορόια, το Epavlis είναι η τέλεια απόδραση από την πόλη. Χτισμένο αρμονικά με τη φύση στους πρόποδες της οροσειράς Μπέλλες, βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Εθνικό Πάρκο της λίμνης Κερκίνης, καθώς και από την λίμνη της Δοϊράνης.

Standard Δίκλινο

Τα standard δίκλινα δωμάτια του Epavlis Hotel έχουν θέα την καταπράσινη κοιλάδα. Περιλαμβάνουν ένα διπλό κρεβάτι και είναι μέγιστης χωρητικότητας 2 ενηλίκων. Το μέγεθος τους είναι 35 τ.μ. Σε περίπτωση φιλοξενίας οικογενειών με μεγάλο αριθμό ή μεγάλης παρέας μπορείτε να εξασφαλίσετε μια σουίτα με μεγαλύτερη χωρητικότητα!

Δίχωρα

Όλα τα δίχωρα διαθέτουν 2 χώρους, ένα καθιστικό με τζάκι και ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και γραφείο. Το πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο συμπληρώνει η σάουνα ή το χαμάμ. Επίσης όλα τα δίχωρα μας διαθέτουν και τζάκι.

Junior Σουίτα

Η επόμενη σας επιλογή είναι οι junior σουίτα μας! Διαθέτουν ένα καθιστικό και μια κρεβατοκάμαρα, η οποία είναι χτισμένη στην σοφίτα του δωματίου. Ο καναπές – κρεβάτι μπορεί να προσφέρει φιλοξενία σε ένα ζευγάρι ή στα παιδιά της οικογένειας! Επίσης η junior σουίτα μας διαθέτει σάουνα ή χαμάμ, τζάκι στο καθιστικό και βεράντα με πανοραμική θέα.

Suite

Οι τρεις πλήρως εξοπλισμένες σουίτες μας αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τη διαμονή σας. Αποτελούνται από δύο κρεβατοκάμαρες, ένα μπάνιο που διαθέτει σάουνα ή χαμάμ, καθιστικό με τζάκι και βεράντα με πανοραμική θέα.