Φύση, εκδρομές και δραστηριότητες

Ανακαλύψτε τα μυστικά της λίμνης!

Αν η ιδέα της φύσης της Κερκίνης σας συνεπαίρνει, επιβάλετε να δοκιμάσετε τις δραστηριότητες που προσφέρονται στην περιοχή. Ανακαλύψτε τα μυστικά της λίμνης κάνοντας πεζοπορία ή ποδήλατο γύρω από την ακτή, βόλτα με άλογα ή τοξοβολία και βαρκάδα στην Κερκίνη. Επισκεφθείτε τις μοναδικές φάρμες βουβαλιών και πέστροφας!

Για τους πιο ριψοκίνδυνους, δίνεται η ευκαιρία για κατάβαση του ποταμού Στρυμόνα με canoe – kayak.

Σε απόσταση αναπνοής από το δωμάτιό σας, στο παραδοσιακό χωριό των Άνω Πορόιων μπορείτε να ξεκινήσετε μία από τις διαδρομές που θα σας οδηγήσουν στις κορυφές της οροσειράς Μπέλλες.

Από τον Άγιο Γεώργιο ξεκινά μια μοναδική διαδρομή που σας οδηγεί στο πολυβολείο Π8, εκεί που ο λοχίας Ίτσιος αντιστάθηκε μέχρι τέλους εναντίον των Γερμανών.

Εναλλακτικά, μια βόλτα στο δάσος με τα άλογα είναι μια όμορφη ιδέα, ή ακόμα να εξασκήσετε τις ικανότητες σας στην τοξοβολία, υπό την αιώνια σκιά των πλάτανων.

Ταξιδεύοντας στα ανατολικά, συναντάτε το χωριό Άγκιστρο με τα ξακουστά λουτρά. Προτού χαθείτε στους πυκνούς υδρατμούς και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του βυζαντινού Χαμάμ, προτείνουμε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας σε καταρρίχηση, flying fox και mountain bike. Οι διαδρομές των οχυρών και των χαρακωμάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου θα σας ταξιδέψουν στο χρόνο.

Σε όλη την περιοχή της Κερκίνης και του Σιδηροκάστρου έχουμε έμπειρους συνεργάτες και περιηγητές, με αμέτρητες ιστορίες και μύθους της περιοχής. Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό μας για να προτείνει και να οργανώσει τις εκδρομές σας!

Ζήστε την εμπειρία
Διαλέξτε δωμάτιο & κάντε τώρα κράτηση!